Nivea Hairmilk

niv01

Ik testte vorig jaar het verzorgende gamma van Nivea Hairmilk al uit en die bevielen me prima. Vandaag toon ik jullie een nieuwe reeks, speciaal voor beschadigd haar en dit voor dun, normaal en dik haar. De collectie bevat per haartype een shampoo, een conditioner en een ‘wonderspray’. Daar was ik het meest benieuwd naar! Ik heb zelf heel fijn haar, maar kreeg de ‘normale’ lijn om uit te testen. Mijn zorg was vooral dat de conditioner te zwaar zou zijn voor mijn dunne haar.

niv02

De producten zouden ideaal zijn om droog haar aan te pakken. Beide bevatten de innoverende formule met het steringrediënt Eucerit en melkproteïnen, voor soepel en glanzend haar. De melkproteïnen versterken het haar van binnenuit, Eucerit beschermt het haar van agressies van buitenaf.

Zowel de shampoo als de conditioner zijn prima voor alledaags gebruik. Niet heel veel speciaals, maar gewoon een goed, basic duo die doet wat het belooft. Die ‘wonderspray’ daarentegen heeft me wel helemaal voor zich gewonnen. Deze spray heeft maar liefst 7 voordelen: hij verzorgt en ontklit (heel erg belangrijk voor mij) en is bovendien ook een heatprotector an sich. Hij versterkt mijn dunne haar zodat er minder kans is op breken. Hij zorgt voor glans. Van het volume merk ik niet echt veel.

niv03

Vooral om mijn haar door te kammen doet dit goedje wonderen. Zelfs met Tangle Teezer bij de hand, is mijn coupe na het wassen meteen een warboel. Deze spray maakt het los waardoor het gemakkelijk doorkamt en ik dus ook minder haar verliest. Een perfect duo met mijn Tangle Teezer dus.

Verder is er ook nog een nieuwe lak die zorgt voor langdurige fixatie en je lokken nog eens verzorgt. De haarlak verstuift fijn wat ik een groot pluspunt vind.

Het nieuwe verzorgende Hairmilk gamma is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat. Als ik iets uit de lijn mag aanraden, dan is het zeker de wonderspray!

Conditioner & Shampoo: 3,39 euro (250 ml)
Verzorgende wonderspray: 5,49 euro (200 ml)
Care & Hold Styling Spray: 4,29 euro (250 ml)

8 thoughts on “Nivea Hairmilk

  1. Ik ben momenteel de producten ook aan het testen, maar merk dat ik door de shampoo meer roos krijg en dat mijn hoofdhuid er heel onrustig van word 🙁

  2. Helaas altijd allergische reacties gekregen van Nivea.. durf het dan ook niet uit te proberen, maar het lijken wel fijne producten om te gebruiken.

  3. Die wonderspray klinkt echt ideaal! Ik heb altijd een coupe vol klitten en dat is echt een ramp. Als dit werkt dan ben ik je eeuwig dankbaar 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *