L’Occitane Terre de Lumière

lum01

De nieuwste L’Occitane lijn is er eentje om u tegen te zeggen! Met Terre de Lumière gaan we terug naar de naar de ware bron van de schoonheid van de Provence.

lum02

Het licht, de oorsprong van alles, was voor deze warme lijn de inspiratiebron. Bij L’Occitane hebben ze dan ook geprobeerd om ‘Golden Hour’ (mijn favoriete moment van de dag) zo goed mogelijk in een parfum te vatten. De lijn bestaat uit een parfum, een bodylotion, een douchegel, handcream en een zeep.

lum04

Dit prachtige flacon straalt voor mij al zomers uit: een elegante bolle fles met een opvallende dop in een dieprood-oranje kleur. Deze dop vertegenwoordigt een steentje dat wordt opgeraapt in een lavendelveld bij zonsondergang. De geur is een hele warme geur, die voor mij ook past bij het moment. De topnoten van bergamot en muskus zorgen voor een warme toets. De hartnoten van lavendelhoning maken dit parfum zoet en speels. Als basisnoten vind je Acacia, amandel en tonkabonen terug, wat zorgt dat ook fans van florale geuren dit parfum lekker zullen vinden.

lum03

Als tweede uit deze lijn mocht ik de bodylotion uit testen. Niet alleen de kleine shimmer, maar ook het heerlijk warme parfum van deze Beautifying Body Lotion viel me meteen op. De geur match met deze van het parfum en de combinatie van de twee zorgt ervoor dat de geur nog langer blijft hangen op je huid. Deze Bodylotion laat je huid glowy achter, perfect voor een zomer avondje uit. Enig minpuntje: het flacon mag dan wel heel mooi zijn, zelf vind ik de harde fles niet zo handig in gebruik en krijg je lotion er niet zo gemakkelijk uit.

Kortom, ik ben fan van de nieuwe geur: een heerlijk warme, maar toch zoete geur die heel wat vrouwen zal weten te overtuigen. Mijn favoriete ‘Golden Hour’ heeft nu de perfecte geur gekregen.

Je kan Terre de Lumière vanaf nu vinden in de L’Occitane winkels of online.

Terre de Lumière Eau de Parfum – 89 euro (90 ml)
Terre de Lumière Beautifying Body Lotion – 24 euro (250 ml)

9 thoughts on “L’Occitane Terre de Lumière

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *