Remington Air Plates Straightener

rem03

Een nieuwkomer in mijn haarroutine is deze Air Plates stijltang van Remington! Wat maakt deze straightener nu zo speciaal?!

rem02

Je ziet het eigenlijk al meteen: de keramische platen hangen met behulp van een rubber lusje aan mekaar, maar wel los van de tang! Cool he? Deze ‘zwevende’ platen zouden daardoor extra grip hebben op je haar en op die manier dus je haar een stuk sneller/beter glad maken dan een standaard stijltang. Ik heb er al heel wat versleten doorheen de jaren, dus kan goed vergelijken met zijn voorgangers.

De tang warmt ook een pak sneller op dan mijn vorige van Braun: hij heeft slecht 15 seconden nodig! Deze stijltang heeft wel geen schermpje, maar aan de hand van blauwe lampjes kan je wel de warmte instellen (1 t.e.m. 4 vakjes, 4 vakjes is max 230 graden). Ik gebruik het om te steilen zelf op 2 (zo’n 200 graden) om krullen te leggen zet ik hem een vakje hoger.

IMG_20170514_114644

En ja, je leest het goed. Met deze stijltang is het me voor de allereerste keer gelukt om krullen te maken met een straightener, iets wat me nog met geen enkele andere tang gelukt is! En dit is dankzij de zwevende platen, want mijn haar heeft daarom meer contact met de keramische platen. Voordien viel mijn haar er los uit, tijdens het naar beneden draaien/schuiven. Heel tof dat dit nu eindelijk lukt! Ook voor steil haar werkt de Air Plates wonderen: mijn zijn smalle platen kan ik goed starten aan de aanzet. En door de extra grip op mijn haar, hoef ik er meestal maar 1 keer door te gaan, wat me dan weer tijd bespaart!

rem01

De Remington Air Plates is dus een meer dan welgekomen vervanging van mijn oude straightener en ik kan er eindelijk krullen meer leggen (die langer blijven dan met een krultang)! Enja, hij is ook wit, extra cool points 😉

Je kan de Remington Air Plates Straightener o.a. vinden bij Vanden Borre voor 75,50 euro.

9 thoughts on “Remington Air Plates Straightener

  1. Ik moet ook nog steeds eens investeren in een goede stijltang. Mijn zusje heeft een stijltang van Remington en die doet het 10x beter dan de mijne dus ik heb er zeker ook goede ervaringen mee.

  2. Wat goed dat je hier ook krullen mee kan maken die ook nog eens lang blijven zitten. Ik ben soms uren bezig met een krultang en dan binnen uur is alles al weer weggezakt.

  3. Handig dat je hiermee kan stijlen en krullen. Ik heb krullen dus stylen vind ik dan weer leuk. Alleen doe ik het niet te vaak want mijn haar word er erg snel droog van. Ik vind dat deze er ook mooi uitziet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *