OOTD: Springtime

Processed with VSCO with hb2 preset

Nu de zon uit komt, kunnen de korte mouwtjes en zonnebrillen weer uit te kast! Tijd voor een up to date spring proof outfit of the day.

Processed with VSCO with hb2 preset

Allemaal nieuwe spullen bij elkaar eigenlijk. Dit oud roze kanten topje scoorde ik vorige week bij Zara. De kanten tekening en afwerking (vooral het kraagje) en de kleur waren overtuigend genoeg om het mee te nemen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik combineerde het met mijn skinny jeans van New Look die ik scoorde bij United Wardrobe. Bloemen patchen zijn echt de trend en vond ze super leuk staan op deze broek. Mijn ring komt van bij Imagin, die nu ook een filiaal in Hasselt heeft.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ook mijn lace-up schoenen zijn preloved van Sarenza. Ze zitten als gegoten en zijn misschien wel fijn favoriete paar deze zomer. Ik kocht ze vorig jaar op Refashion en heb ze sindsdien al veel gedragen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn nieuwe zonnebril is er eentje van Céline via Optiek De Belser. De khaki kleur en het iets zwaardere model staan me prima en hij past ook perfect op mijn gezicht. Match made in heaven.

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn jasje van Guess vond ik vorig jaar bij SKM en behoort tot mijn favorieten voor de lente!

Processed with VSCO with hb2 preset

En het is precies de outfit van tweedehands items, want ook mijn Rebecca Minkoff vond ik preloved en in perfecte staat voor een heel klein prijsje. Was ik zo blij mee!

Kopen jullie vaak preloved spullen?

11 thoughts on “OOTD: Springtime

  1. Ik vind je schoenen geweldig. Die zou ik ook zo willen. En ik vind de bloemen op de spijkerbroek ook enorm leuk.

    Wat een leuke term trouwens ‘preloved’. Die kende ik nog helemaal niet.

  2. Mooie outfit en goed met elkaar gecombineerd. Vooral de top vind ik mooi.Ik heb zelf ook een aantal items in mijn keldingkast die tweedehands zijn, niks mis mee.

  3. Mooie outfit! Je hebt het echt tof gecombineerd allemaal 🙂
    Ik vind het leuk om mooie stuks ‘preloved’ te scoren. Vaak is het aan een mooi prijsje én je helpt ook de afvalberg wat te verkleinen uiteraard 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *