Hugo Boss My Vie Florale

mavie

De nieuwste geur in het Hugo Boss Ma Vie gamma is een pareltje: bloemig, zoet en op en top vrouwelijk!

mavie

Ik had nog nooit eerder een Hugo Boss parfum, maar ik ga er nu wel vaker naar kijken. Deze Ma Vie Florale is helemaal iets voor mij en misschien wel mijn favoriet voor deze zomer! Warm, zoet met een bloemige toets, the way I like it.Het flacon mag er ook zijn: poederig roze met een mooie transparante dop.  Florale topnoten van: cactusbloesem, roze fresia, jasmijnblaadjes en rozenknoppen. De warme basisnoten van cederhout versterkt door amber en aangevuld met het houtachtige aroma van sandelhout, wat het verfijnde hart van het parfum nog meer diepte geeft. Ik vind deze geur niet al te zwaar (gelukkig) en voor mij is dit de perfecte daily geur! Door de houterige noten blijft dit geurtje ook lekker lang zitten op min huid.

mavie

Hou je zelf ook van florale en warme geuren, dan ga je deze Ma Vie Florale echt heerlijk vinden! Dit o zo roze flesje kan je vanaf nu vinden bij je parfumerie voor  € 49 (30 ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *