Godiva Icônes d’Or

diva01

Nieuwe maand, nieuwe Limited Edition box from heaven van Godiva. Mijn paaseitjes zijn nog maar net op en ik mag alweer snoepen van serieus de beste chocolaatjes ever (everever.)

diva03

Dit keer een doosje vol met speciale smaken en het herkenbare iconische Godiva figuur. En het is niet alleen melk, zwart en witte chocolade, maar evenzeer eentje met mango of limoen! The YUM! Mijn favoriet uit het doosje is de Lady Mangue, een zalmroze praline met witte chocolade en een mangovulling! Ongelofelijke smaakbom!

Hou je toch meer van klassiekere smaken, dan zijn er ook nog chocolaatjes met donkere chocolade met vanile of een melkchocolade praline met een tikkeltje gember! Spicy!

diva02

Een prachtige geschenkverpakking met 18 unieke smaken, die ook nog eens mooi ogen! De prijs, 34 euro, moet je er zel voor over hebben! Voor mij wel een geschikt cadeau voor de echte chocolade lover die graag eens iets anders probeert!

2 thoughts on “Godiva Icônes d’Or

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *