Yves Rocher Vertige Feutre Liner

Als er 1 ding is waar ik ‘s morgens niet zonder kan, dan is het eyeliner. Yves Rocher pimpt mijn usual zwarte liner deze zomer!

Jaren heb ik gespendeerd aan het oefenen van de perfecte wing. Een dag zonder liner is een dag niet geleefd in mijn geval. Hoewel ik standaard voor mat zwart kies, heeft Yves Rocher nu een aanbod waar ik ook geen neen tegen kan zeggen: mooie, gekleurde, subtiele en minder subtiele vilt eyeliner pennen. Ik ben pro stiftje/pennetje als het op eyeliners aan komt, en trust me, ik heb er al veel geprobeerd.

yr

De nieuwe kleurtjes hebben veel pigment en blijven goed zitten (al zijn ze niet waterproof). De donkerbruine is misschien wat een de saaie kant, maar voor de blondjes onder ons misschien iets minder hard dan een zwarte. Vervolgens zijn er twee blauwe en twee groene tinten. Mijn favorieten zijn 04 Bleu Pensee, een navy blauwe kleur die eerder subtiel is, 05 Beu Paradis, een fel koningsblauwe kleur die meteen in het oog springt, en 03 Vert Foret, een donkergroene kleur, die misschien wel mijn meest favoriete is.

Houden jullie van gekleurde eyeliners of houden jullie het braafjes bij zwart? De gekleurde vilt eyeliners zijn vanaf nu te verkrijgen bij Yves Rocher of online. Vertige eyeliner stiften zijn er in 5 intense kleuren: Brun Café, Vert Forêt, Bleu Pensée, Bleu Paradis en Bleu Cèladon.

9 thoughts on “Yves Rocher Vertige Feutre Liner

  1. Ik ben braaf en kies altijd voor zwart of donkerbruin. Soms gebruik ik een echte eye-liner en soms oogschaduw..ik draag ook niet veel make-Up dus hou het allemaal braafjes en zal nooit snel een opvallende kleur kiezen.

  2. Ik gebruik eigenlijk, als ik al eyeliner gebruik, altijd zwart. Toch vind ik dit blauw ook heel bijzonder. Wel de moeite waard om eens te proberen.

  3. Alleen al de look van de nieuwe eyeliner geeft me zin om er mee aan de slag te gaan ( ik ben zo’n creatief type dat ook graag aan het schilderen en tekenen gaat, hehe)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *