Perfect Skin met Shiseido

Mijn vorige foundation was leeg, dus tijd voor een nieuwe! Deze keer eentje van Shiseido én met SPF20, ideaal tijdens de zomer dagen!

De Ibuki Moisturizer gebruik ik al een tijdje. Vandaag vertel ik jullie over twee nieuwheden: de Ibuki Smart Filtering Smoother & de Synchro Skin Glow Foundation. Deze twee flesjes zijn perfect voor die healthy summer glow. Als eerste de Smoother: deze gebruik ik na mijn moisturizer als een soort van primer. Het maakt je poriën bijna onzichtbaar! Als een soort van Photoshop filter wordt je huid ineens een stuk smoother. Je kan het ook over je make-up aanbrengen om even wat stukjes te matteren. De textuur is super licht en helemaal niet vet. Ik vind het een fijne toevoeging, vooral als primer, na mijn gezichtsroutine.

Ook de Synchro Skin Glow foundation heeft een lichte textuur die niet vlekkerig aanbrengt. Ik ben een hele matte finish gewoon, maar deze ietwat dewy finish spreekt me ook wel aan, iets natuurlijker zelfs. De lichte textuur is voor mij voldoende qua dekking en verdoezelt mijn plekjes zonder dat ik er een te dikke laag van moet aanbrengen. 1 licht laagje volstaat voor een mooie dekking. De SPF20 is mooi meegenomen, want ik hou niet van zonnecreme op mijn gezicht. 😉

Je vindt de Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother voor € 23,40 (20 ml) & de Shiseido Synchro Skin Glow foundation voor € 49 (30 ml) onder andere bij Ici Paris XL, Parfuma en de Bijenkorf.

9 thoughts on “Perfect Skin met Shiseido

  1. Dat klinkt goed en ziet er erg mooi uit op je huid. Geen idee of de bleke tint van mijn huid ook te vinden van dit merk (regelmatig een uitdaging), maar klinkt als het checken waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *