New in: een naamketting van Names4ever.nl

Processed with VSCO with hb2 preset

Ondertussen weten jullie wel dat ik van fijne juweeltjes hou! Als het dan ook nog even gepersonaliseerd kan, dan ben ik helemaal fan! Ik bestelde een ‘Natalie’ naamketting van Names4ever, waar ik heel blij mee ben en de ‘Carrie Necklace’ uit ‘Sex & The City’ vibes weer naar boven komen 😉

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik koos voor een zilveren ketting in het ‘Claudia‘ model: een dun handgeschreven font dat een beetje romantisch oogt 😉 Bestellen is heel gemakkelijk: je tikt je gekozen naam in (ma.x 12 tekens) en kiest zowel de schakels als de lengte van je ketting uit. Ik koos voor een ‘Venetiaan’ ketting van 42 cm.

Processed with VSCO with hb2 preset

De ketting komt aan in een leuke geschenkverpakking en ik moet toegeven dat ik zo’n ketting de voorbije jaren al regelmatig cadeau deed aan vriendinnen 😀 De kwaliteit is super (ik heb er al eentje in een ‘Carrie’ model) want ik heb mijn vorige ‘Natalie’ ketting jaren gedragen. Nu kan ik ze dus afwisselen met een brand new exemplaar is een ander lettertype!

Processed with VSCO with hb2 preset

Voor een zilveren Names4ever naamketting betaal je 35,95 euro en bovendien is de verzending gratis. Binnen de 4 werkdagen had ik mijn ketting in huis. Je kan ook kiezen voor een verguld of gouden exemplaar.

7 thoughts on “New in: een naamketting van Names4ever.nl

  1. Inderdaad snelle levering! En ook een leuk kadootje voor een vriendinnetje dat net een kindje heeft gekregen.. Bedankt voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *