Elegant Touch: Romance & Nude collectie

Mijn eigen nagels lang laten groeien, dat lukt me amper. Vaak breken ze al snel af en hou ik ze op ‘average’ lengte. Wil ik toch eens iets speciaal, dan kijk ik voor falsies bij Elegant Touch.

De nieuwste Romance & Nude collectie heeft heel erg subtiele kleurtjes, waardoor het nog minder opvalt dat je valse nagels draagt. Bovendien zitten ze er in no time op. Je past best de nageltjes op voorhand en leg ze even op volgorde. Na het proper maken van je eigen nagels (duw ook eventjes je nagelriemen naar beneden) kan je beginnen met plakken. Eens ze er op zitten kan je kiezen of je de lengte houdt of toch nog een tikje korter wilt. Ik koos de ‘Mink’ Nudes uit om uit te proberen: een lieve beige tint die perfect bij mijn handen passen vind ik. Ook de eerder ovale vorm vind ik heel mooi, omdat mijn eigen nagels van nature iets stomper zijn.

Op dag 4 verloor ik wel een nagel, maar ik bleef ergens achter haken, dus my bad. De iets langere nagels waren even wennen, maar na een dag of 3 ben je er aan gewoon en kan je je dagdagelijkse taken zonder probleem uitvoeren 😉 Mijn verloren nagel verving ik door een nieuw exemplaar, gelukkig zitten er 24 stuks in een doosje (in 10 maten). Na een weekje besloot ik ze af te halen, met de speciale Elegant Touch ‘Soak ‘Em Off’ zakjes van Elegant Touch. Je gebruikt per vinger een zakje met product en laat dit even ‘weken’, zo komen ze vrij gemakkelijk los.

Buiten ‘Mink’ heb je in de Nude collectie ook nog matte lieve roze nagels (‘Porcelain’) en een glanzende diep bruine (‘Cocoa’) set. De Romance collectie is een tikkeltje specialer met steentjes of rose gouden tips.

Je kan de Elegant Touch Romance & Nude collectie nu vinden voor 10,45 euro bij Di.

10 thoughts on “Elegant Touch: Romance & Nude collectie

  1. Mooie collectie maar nagels en vooral lange nagels en mijn zoontje is geen topcombi. Maar misschien wel een leuk idee als ik een naar een zeldzaam feestje kan gaan. Moet ik mijn nagels al niet meer lakken!

  2. Ze zien er heel erg fijn uit, maar als jong meisje speelde ik viool en werd mij altijd opgedragen om korte nagels te hebben, sindsdien kan ik zelf geen lange nagels verdragen, maar ik vind de kleuren wel heel leuk dus ik ga ze zeker opzoeken als gewone nagellak (vooral de sweet heart kleur vind ik top)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *