De Olie serums van Decléor

decl01

Nieuw in mijn beautyritueel: de olie serums van Decléor. Ik testte afgelopen maand twee varianten uit: een lifting serum met Lavendel en een extra hydraterend serum voor de extra droge huid met zoete sinaas.

decl02

Beide flesjes bevatten maar 15 ml, maar je hebt ook maar enkele druppeltjes nodig per sessie. In dit kleine flesje zit een olie van 100% natuurlijke oorsprong. Verse planten worden gedistilleerd, citrusvruchten koud geperst. Er zijn 6 verschillende flesjes te verkrijgen, elk met een ander doel en voor een specifieke huid. Verder kan je ook bijhorende gezichtverzorging laten doen in een Decléor salon.

decl03

Mijn favoriet van de twee is de liftende olie met lavendel. Niet dat ik het liftende effect al nodig heb, maar deze olie ruikt gewoon heel lekker en werkt voor mij ontspannend: make-up af, haar naar achter en die oliemaskertje, heerlijk! De olie trekt goed in en laat je huid dus niet te vettig achter. Ik gebruik het niet elke dag, maar net voor of na het douchen om de dag als een soort van extra masker voor het slapen gaan.

De prijs van een olie serum? Niet mals, zo’n 50 tot 74 euro voor 15 ml. Mocht je je huid eens willen verwennen en heb je een skincare budget, dan zou ik ze toch proberen, met 3 druppels per sessie heb je meer dan genoeg, dus met een flesje kom je wel even toe. De Decléor verkooppunten vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *