Festival Report: Extrema Outdoor met Aperol Spritz

Afgelopen weekend stond mijn tweede festival van het jaar op het programma: Extrema Outdoor. Net zoals vorig jaar, mocht ik dankzij Aperol Spritz de summer vibes gaan opsnuiven in Houthalen.

Starten en eindigen deden we bij Aperol Spritz. Ook dit jaar had Aperol er een aparte booth met eigen Aperol Sunset Sessions. Heel wat Dj’s speelden in deze booth en starten deden we met Donelly. Ook Dominico, die ikzelf ken van vele fuiven in Tongeren en Hasselt, was van de partij en deed de Aperol booth volledig vollopen! Dansbare platen en hier en daar een klassieker. Bovendien kon je je Aperol Spritz festival gadget laten personaliseren door het Gents duo van Studio BamBam, die in no time de coolste creaties op een pet of zonnebril toverden.

Het thema op Extrema was dit jaar iets meer ‘piraat’ achtig en alle stages zagen er weer prachtig uit. Dit jaar was er ook een nieuw ‘Creative Village’ met allerlei leuke (eet)standjes, een aparte vette DJ booth en hangmatten om in te chillen. Op de zwoele muziek van RaeVaen een danske placeren en daarna een beetje snoozen in de hangmatten, perfection πŸ˜‰

Ook cool chick Amelie Lens (met eigen CKS collectie) draaide plaatjes aan het Feestgedruis podium! Dave Lambert zorgde dan weer voor epic schijfkes bij de Desperados Stage, waar het ook fijn vertoeven was.

Welke festivals staan er nog op jullie programma?

9 thoughts on “Festival Report: Extrema Outdoor met Aperol Spritz

  1. Oooh, nu heb ik echt spijt dat ik niet geweest ben! Zag er echt enorm leuk uit! En gaaf dat je door Aperol Spritz was uitgenodigd, ik vind dit zelf een heerlijk drankje!

  2. Wat een leuke sfeer zo’n festival. Ik ga eerlijk gezegd nooit naar festivals omdat ik die tijd nu liever besteed aan een dagje uit met mijn vriend en dochter.

  3. ooh wat een heerlijke foto’s! Ging vroeger vaak naar festivals, helaas niet meer ivm gezondheid en niet te ver vooruit kunnen plannen. Maar zou zo weer gaan πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *