Givenchy Noir Interdit & Base Perfecto

giv01

Vorige week mocht ik de nieuwste make-upjes van Givenchy gaan ontdekken: een nieuwe mascara & verzorgende primer. Benieuwd naar?

giv02

Als eerste een nieuwe ‘Noir Interdit’ mascara die je wimpers goed moet verlengen. Ook het knikkende borsteltje is best speciaal. Je kan het 90 graden plooien om op die manier je wimpers echt omhoog te drukken voor een liftend effect, terwijl je de mascara aanbrengt. Het dunne kammetje scheidt de wimpers goed en brengt in dunne laagjes mascara aan. Voor de onderste wimpers gebruik ik het borsteltje in rechte vorm. De kleur is diepzwart en brengt ook donker aan over de primer. De mascara is bovendien verrijkt met olie van zwarte rozen en dit ruik je zelfs een beetje. Deze olie versterkt de wimpers en zal een mooie finish geven.

giv04

Er is niet alleen een nieuwe mascara, maar ook een primer ‘Base Perfecto’ die zowel als basis voor je mascara kan dienen, als gewoon ter verzorging, bijvoorbeeld ‘s nachts. De licht roze basis brengt zacht aan met een speciaal borsteltje met katoenen elementjes in. De creme textuur bevat natuurlijke wassen die je wimpers extra volume en verzorging geven.

giv05

Het verdict? Zowel de base als de mascara bevallen me super. Sinds mijn wimper-serum-kuur (hierover later meer) zijn mijn wimpers al een stuk langer, maar met de nieuwe mascara en primer zijn ze toch nog een stuk langer en donkerder. De basis is lekker verzorgend en zorgt inderdaad dat mijn wimpers iets meer volume krijgen (ben zelf niet gezegend met veel wimpers). De Noir Interdit mascara geeft vooral extra lengte en diepzwarte kleur. Het 90 graden borsteltje is het begin heel erg wennen, maar functioneel is het wel: je kan goed tot aan de aanzet van je wimpers en het push effect zie je ook wel vind ik. Bekijk de voor foto hier.

giv03

Noir Interdit en Base Perfecto zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 35 & 33 euro. Een kleine investering waard mocht je eens een vernieuwd borsteltje willen proberen of je wimpers verzorgen met de Base Perfecto.

14 thoughts on “Givenchy Noir Interdit & Base Perfecto

  1. Die rozen olie in de mascara spreekt me wel erg aan… lijkt me ook heerlijk ruiken! Het effect van de primer, ja die kun je niet echt goed zien en dat vind ik wel jammer… die zou ik zelf dus niet zo snel kopen denk ik

    1. Als je zelf al gezegend bent met een flinke bos wimpers, is het misschien niet erg nodig. Of als je al werkt met een volume mascara!

    1. De primer zorgt toch wel voor extra volume! En qua verzorging: de licht rose creme wordt toch helemaal opgeslorpt door mijn wimpers, dus denk wel dat ze goed gehydrateerd worden!

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar je wimper-serum-kuur review! Misschien schaf ik me deze producten ook eens aan, alleen weet ik niet of ze ideaal zijn voor mensen die snel allergische reacties hebben op mascara ed.. Eens navragen dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *