Origins A Perfect World

ori03

De nieuwe lijn van Origins is all about je huid beschermen voor invloeden van buiten af: vervuiling, maar ook UV stralen gaan je huid kwetsen. Daarom komt Origins met een ‘Perfect World’ gamma voor het gezicht met een SPF van 40. Ideaal voor tijdens warme dagen zoals vandaag!

ori02

Ik smeer zelf niet graag zonnecrème op mijn gezicht, omdat die meestal vrij vettig zijn en ook een specifieke geur hebben. Dan zijn een dag- en oogcrème met SPF wel handig meegenomen. De iets wat dikke textuur van beide producten doet ook wel denken aan die van een zonnecrèmes: wit. Bovendien zit er ter bescherming van de huid ook extracten van Witte Thee in, die anti-oxidanten zit. De geur met groene munt, citroen, sinaasappel en bergamot) is ook heel lekker fris, perfect voor de zomer!

ori01

De allereerste oogcrème van Origins is ook voorzien met een SPF van 20. Ideaal voor de dunne huid rond je ogen te hydrateren, beschermen tegen de zon en bijkomend: veroudering.

Beide crèmes hebben wel een dikke textuur waar je van moet houden. Goed uitsmeren is wel een must. De dagcrème gebruik ik ook graag als een nachtcrème omwille van de dikkere textuur.

Deze nieuwe Perfect World lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL en Parfuma. In dit gamma zit o.a. ook een cleanser, een lotion en verschillende moisturizers.

Origins A Perfect World  SPF 20 Age-Defense Eye Cream – €41
Origins A Perfect World  SPF 40 Age-Defense Moisturizer – €49

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *