Tip: Cocodonuts Brussel

Afgelopen weekend gingen Saskia een concertje meepikken in de AB. Daar koppelde we een dagje Brussel aan vast, inclusief donuts 😉

Ik had al zoveel goeds gelezen/gezien van CocoDonuts en we besloten eens langs te gaan voor een hapje. CocoDonuts is gelegen in een zijstraatje aan de Zavel, op zo’n 10 minuutjes wandelen van Centraal Station (achterkant). Een klein schattig zaakje met een leuk terrasje (Donut kussentjes: check). Eens binnen liggen de Donuts van de dag in bakken en kan je op die manier kiezen, elke dag is er wel wat variatie: limoen, rozen, speculoos, violet, Oreo,… too many options. Ik koos voor een violet-lavendel variant en nam er ook nog twee mee naar huis. De donuts zijn handmade en dat zie je ook: de vorm is wat onregelmatiger dan de doorsnee donut en ze zijn ook een pak groter. Hallo caloriebom!

Het deeg is lekker zacht en moist, as it should be & de toppings zijn heerlijk zoet en origineel. Voor een donut betaal je zo’n 4 euro, niet heel goedkoop, maar je hebt hier echt wel mee gegeten!

Ben je in de buurt van de Zavel? Loop eens de Sint-Annastraat in en pak een donut on the go mee 😉
CocoDonuts Brussel, Sint-Annastraat 36.

9 thoughts on “Tip: Cocodonuts Brussel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *