OOTD: PJ pants

piu02

Vandaag een mix van oud & nieuw in mijn outfit of the day! Moet kunnen, toch?

piu04

First up: het is duidelijk all about the pants vandaag. Deze zalige ‘pyjama’ broek vond ik bij Piu Piu. Het merk is Cherry Koko en na wat opzoekwerk kwam ik er achter dat dit een Koreaans merk is (dat verklaart waarom ik een L moest nemen, auwtch). Ze past wel perfect, en het printje & de kleur vind ik ook geweldig. Zoiets had ik nog niet in mijn kast, dus vond wel dat ik deze nog net voor de solden mocht aanschaffen 😉

piu03

Ook mijn Furla ‘Julia mini’ tasje is nieuw. Ik ging voor mijn verjaardag nog eens naar Maasmechelen Village en besloot dit tasje (na 2 jaar zeuren en 10x windowshopping) eindelijk mee te nemen, in een mooie grijs-blauwe kleur! Yihaa, heel blij mee!

piu01

Mijn t-shirt met kanten detail aan de achterkant kocht ik een aantal jaar geleden bij mijn favoriete Leuvense winkel, de Wear. Het merk is Mila & Grace en hier heb ik nog enkele stukken van. Het lijkt een simpel shirtje, maar de achterkant maakt dit topje toch wel heel speciaal. Mijn sneakers vond ik een tijdje geleden bij Stradivarius voor een prikje! Ik ben ZO blij dat er eindelijk een filiaal dichtbij is! Thank you Maastricht!

piu05
Wat vinden jullie van mijn bloemen broek? Zouden jullie zoiets dragen?

12 thoughts on “OOTD: PJ pants

  1. Geweldig die broek! Ik zou hem kopen en er zeker in rondwandelen! Het shirtje vind ik ook erg mooi,maar zou ik zelf niet dragen omdat ik het niet leuk vind als mijn bh-bandje zo zichtbaar is. Anyways, hele leuke outfit!

  2. Oooh de broek, ik hou er van. Ik ben alleen altijd bang dat het er inderdaad als een pyjama gaat uitzien maar jij hebt het super gestyled.

  3. Ik ben dol op vrolijke broeken en heb er een paar prachtige uit Zuid Amerika meegenomen. Deze vind ik echt superleuk en zou ook zomaar in mijn kledingkast kunnen passen! Superleuk voor de zomer en volgens mij zit ie heerlijk.

  4. Mooie broek, die zou ik zeker dragen. Hoe specialer en opvallender hoe liever ik het zie. Als top durf ik er zelfs nog iets minder conventioneel op combineren … streepjes misschien?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *