Meet ZIZO Home!

zizo

Op 1 juni was het zover: de nieuwe collectie van Keldermans Wonen! Ik mocht samen met enkele andere bloggers als eerste de nieuwe, jonge & hippe collectie ZIZO Home gaan ontdekken.

zizo

Love at first sight, want het eerste wat ik zag waren palmboom kussentjes! Heel veel scandinavische invloeden met veel wit, hout en pastel. Maar zeker ook veel verschillende keuze: of je nu van minimalistisch zwart-wit, een beetje kleur of eerder van iets rustieker houdt, ZIZO Home heeft het allemaal! En aan heel democratische prijzen!

zizo

Hierbij een paar van mijn favorietjes, die zie ik thuis zo staan (als ik nog plaats had ;))!
1. Deze prachtige rieten hangschommel is ideaal wanneer je een groot terras of tuin hebt! Of zelfs binnen hangt ‘ie mooi: schommelen maar.
2. Ofcourse mogen deze tropische kussentjes niet ontbreken. Zouden perfect passen in mijn grijze zetel (die trouwens ook in de ZIZO collectie zit!)
3. Deze oker en cognac kleurige vazen: fijn om eens af te wisselen met mijn vooral pastelkleurige decoratie. Perfect om mijn appartement in de herfst op te smukken.
4. Deze pastelkleurige stoelen hadden zo perfect gestaan aan mijn witte tafel. Check ook de prachtige pastel vaasjes: dit is echt Natalie materiaal! Ik heb net te vroeg mijn interieur gekocht, dedoeme!

zizo
Ook op vlak van kussentjes werd ik verlief: heel veel patroontjes die me hebben kunnen bekoren en die ook perfect in mijn zetel, bij de rest van mijn verzameling, passen! Leuk om te weten: de helft van mijn meubels die ik in oktober kocht, zitten nu ook in de ZIZO Home collectie, onder andere mijn grijze zetel en mijn livingmeubels van de Tenzo Patch reeks zitten in het ZIZO Home gamma! Stiekem ben ik dus al helemaal ZIZO proof thuis en is het bevestigd dat deze nieuwe collectie helemaal mijn ding is!

zizo

Mocht je dus nog op zoek zijn naar mooie, frisse en betaalbare meubels of accessoires, ga dan zeker eens langs bij Keldermans wonen! Sowieso dat er iets voor jou bij is! Keldermans Wonen vind je in Herk-de-Stad op de Grote Baan nummer 86-87.

7 thoughts on “Meet ZIZO Home!

  1. Dat ziet er leuk uit! Die groene kussentjes vallen me meteen op. Heel fleurig. En groen is mijn lievelingskleur dus ik vind het helemaal mooi : )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *