Zomer met Le Petit Marseillais

Deze zomer komt Le Petit Marseillais met twee uiteenlopende nieuwe geuren die iedereen wel lekker zal vinden: een verfrissende Marine & Beautifying gamma met abrikozenpitolie.

Voor de blauwe frisse Marine geur ging Le Petit Marseillais aan de slag met mediterrane algen en zeemineralen. Die mediterrane algen zitten vol met vitaminen die de huid zal hydrateren. Zeemineralen zijn dan weer rijk aan minerale zouten en magnesium. Ze zorgen voor frisheid en houden de vochtbalans van de huid in stand. De geur is inderdaad een lekkere ‘aqua’ geur die eerder aan de kruidige kant is, en die de mannen zeker zullen apprecieren. De geltextuur is ook heerlijk tijdens de warme dagen.

De Beautifying lijn bevat een exfoliërende douchecrème en hydraterende melk met parelmoer. Ik heb wel graag een douchecrème met een fijne korrel die je huid prept en zacht maakt. Dankzij de abrikozenolie gaat je huid weer extra shinen en soepel worden. Weg wintervelletje! De geur van witte lelie maakt deze lijn heel lovable en zomers. De melk gaat een subtiel glanzend laagje achter op je huid en hydrateert ook goed. De lichte melk textuur trekt snel in de huid zonder die vet te maken, I like. Ook het pompsysteem blijf ik het allerhandigst vinden voor een body milk.

Le Petit Marseillais heeft dus weer voor elk wat wils: fris en kruidig met Marine of eerder bloemerig met de Beautifying lijn. Je kan Le Petit Marseillais o.a. vinden bij de supermarkt of drogisterij voor 2,99 euro (douchegels) en 4,99 (bodymilk).

10 thoughts on “Zomer met Le Petit Marseillais

  1. Het ziet er heerlijk uit en de geuren die je omschrijft spreken me ook zeker aan. Ik twijfel alleen of het in Nederland te verkrijgen is. Ik heb het zelf nog niet eerder ergens gezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *