The Body Shop Honey Bronze BB Cream

honey02

Vandaag is het letterlijk zondag! Heerlijke temperaturen en veel zon, dat betekent ook je goed beschermen of zelfs lekker in de schaduw blijven onder de parasol. Met de Honey Bronze BB cream heb je no matter what een fijn kleurtje.

honey01

Smart girls fake it, een bruine kleurtje that is. Ik ben zelf geen echte zonneklopper en heb snel genoeg van de hitte. Voor mij is een uurtje zon meer dan genoeg. Ik heb ook een huid die snel verbrand (zelfs met SPF) en zal dus daarom ook vaak in de schaduw zitten. Maar wat als je dan toch een kleurtje wilt? Dan zijn er veel alternatieven, zoals deze BB cream van The Body Shop die je huid toch van een kleurtje voorziet, voor 24u en compleet afwasbaar! Ideaal voor wanneer je niet met je witte melkfles benen op een feestje wilt verschijnen 😉

De BB cream ziet er op het eerste zicht vrij donker en oranje uit, maar eens op je huid uitgesmeerd (samen met een beetje bodybutter bijvoorbeeld) blendt ‘ie heel natuurlijk in me je huid. Ik gebruik hem vooral op armen en benen, dan moet je geen schrik hebben dat die perongeluk af gaat. Afwassen gaan echt snel, net zoals je make-up verwijderd, maar dan enkel met water.

Wil je een lekker kleurtje op je benen, maar ben je net zoals mij geen zonneklopper, dan is deze Honey Bronze BB cream een perfect alternatief. Bovendien zit er geen typisch ‘fake-tan’ geurtje aan en ook geen zelfbruiner, waardoor je hem gewoon weer kan afdouchen. De Honey Bronze BB cream vind je voor 21 euro bij je Body Shop winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *