Aperobag by Jeroen De Pauw

Vorige week mochten Saskia en ik de nieuwste goodiebag in snackland gaan ontdekken bij Lazy Jack in Antwerpen. Chefkok Jeroen De Pauw stelde een apero tasje samen waar je met 4 vrienden van kan snoepen.

Het idee: je bestelt samen met 3 vrienden een Aperobag voor het perfecte aperitief moment. Of je laat het leveren wherever you are met Deliveroo. In deze tas vind je vanalles wat: o.a. een fles rosé, een crème van kikkererwten, een tartaar van aubergines met zonnebloempitten, verse kaas met rode biet en rozijntjes, droge worstjes, een olijvenmix, maar ook popcorn met chili en zelfs tandenstokertjes en een placemat.

Een leuk idee om spontaan te bestellen en ook tof dat Deliveroo het brengt. Als het dan ook nog in Limburg te koop zou zijn, ben ik helemaal fan!

De Aperobag zal voorlopig te koop zijn bij Lazy Jack en via Deliveroo, dus helaas is Limburg nog niet aan de beurt. In Leuven staat ook nog de Mercado op de planning als verkooppunt. Voor een Aperobag betaal je 44 euro, wat neerkomt op 11 euro per persoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *