Hunkemöller Bikini Trends

Processed with VSCO with hb2 preset

Met dit weer kan je niet anders dan dromen van bikini life, all day long. Daarom geef ik jullie vandaag wel enkele mooie trends mee uit bikini-land. Zelf zocht ik nog een exemplaar voor mijn zonvakantie in september, dus vandaar een overzichtje van Hunkemöller.

patroon

  1. Printjes: ze zijn niet weg te denken in de zomer- en badmode: geometrisch, tropisch of eerder oosters getint, het kan allemaal, al lijken de kleurtjes eerder subtiel te zijn dit jaar: donker petrol, lila paarse tinten of het ozo geliefde palm printje (waar ik vorig jaar voor koos). Ook bij de badpakken is het dit jaar tropisch getint.halter
  2. Haltertops: terwijl de ‘gewone’ topjes nog steeds goed scoren, is er deze zomer meer dan ooit plaats voor de iets sportievere haltertops die iets hoger aan de borst en hals komen. Ik vind ze super elegant en heb zoiets nog niet in mijn collectie. Een beetje sportief, maar daarom niet minder sexy, integendeel: miauw.

    cuts

  3. Cutouts: zowel bij de badpakken als bij de bikini’s is er dit jaar ruimte voor speciale snits: weg van het klassieke en hello gewaagde badpakjes. Persoonlijk (omwille van mijn model en lovehandles (haha, go away) opteer ik hier niet voor, maar ik vind ze ozo mooi. Het perfecte evenwicht tussen badpak en bikini. Ook bij de bikini tops en slipjes kunnen specialere cutouts: vlechtwerk, kant, mesh, pareltjes: the more the merrier 😉

Zelf koos ik een zwarte haltertop bikini uit met een mooie tekening in de hals in een soort van transparant stofje. Ik ging ook eens voor een zwart exemplaar, aangezien ik vorig jaar al voor een fleurig exemplaar ging. Welke trends vinden jullie het leukst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *