Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

ms02

Het Clinique Moisture Surge gamma heeft er een nieuwe zusje bij: het Hydrating Supercharged Concentrate. Een lange naam voor een gel product dat je huid instant gaat hydrateren.

ms03

Ik ben al lang fan van het Moisture Surge gamma, maar vind deze geltextuur een hele fijne toevoeging. Wie mij kent weet dat ik niet zo van rijke crèmes hou maar des te meer van frisse gel texturen. Dit Hydrating Supercharged Concentrate gaat je huid maar liefst een hydratatieboost geven van 179%. Say whaaaat? Moest ik natuurlijk grondig uit proberen en met de hittegolf van afgelopen dagen kwam dit goedje perfect van pas. Op warme dagen zoals afgelopen week heeft je lichaam en je huid meer dan ooit nood aan veel water. Deze Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate gaat je huid een shot vocht geven om het waterreservoir in je huid aan te vullen. Ik gebruik het het liefst ‘smorgens omdat mijn huid dan het droogst is. Ook na een douche slorpt mijn huid dit product op. De frisse textuur vind ik za-lig, meteen wakker na het slapen zonder rond te lopen met een shiny kopke 😉

ms01

Het Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate laat mijn huid ‘s morgens weer oplichten en geeft instant verfrissing. Het trekkerige gevoel in mijn huid na een douche is meteen weg en mijn huid absorbeert het product goed. Het pompsysteem werkt ook handig om te doseren. Je kan de Supercharged zo gebruiken of in combinatie met je gebruikelijke dagcreme.

Het Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is sinds mei verkrijgbaar bij de parfumerie voor zo’n 27 euro (50 ml) wat ik een prima prijs vind voor de hoeveelheid product.

7 thoughts on “Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

  1. Mooie foto’s! Ik ben helaas een beetje een muts wat verzorgingsproducten betreft, ik gebruik het waarschijnlijk te weinig allemaal! Wie weet komt dat ooit nog.

  2. Wat ik me afvraag, nu ik in de zomer een hele vette huid heb, gebruik ik amper hydraterende producten. Kan zoiets ook voor mij of maakt dat mijn huid juist nog vetter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *