Op reis met Veritas

trav01

Binnenkort trek ik voor enkele dagen naar Milaan met de bestie en daarom ging ik bij Veritas op zoek naar de perfecte travel accessoires. En er staan lama’s op, say no more.

trav05

Eerst en vooral deze uberschattige riem voor rond je tas. Voor mij geeft dit toch altijd een veiliger gevoel en je tas is meteen herkenbaar op de band. Wat ik ook al-tijd aan mijn valies hang is een tag met mijn naam en adres & vond het aller schattigste label met lama’s. Bovendien hebben ze een hele reeks met de schattige beestjes!

Ook aan mapjes voor je documenten hebben ze bij Veritas aan gedacht: eentje voor je tickets/reisdocumenten, voor je reispas en een matching notitieboekje voor doodles along the way.

trav04

Naast de lama’s zit er ook veel marble & rose gold in de travelcollectie: can it be any prettier? (insert Chandler voice here). Leuke toiletzakjes om je must-have make-upjes mee te nemen zodat je je onderweg even kan opfrissen.

trav02

Ik vond er ook nog een paar opvouwbare ballerina‘s. Mijn vorig paar is zo handig en voor op reis nemen ze weinig plaats in. Bovendien zitten ze nog eens comfortabel ook. De perfecte footwear voor op het vliegtuig dus.

trav03

trav07

Ook een linnenzak kan niet ontbreken op reis, vooral niet als ze dan nog eens grappig zijn ook! Laundry today or naked tomorrow 😀

trav06

En als laatste mag je natuurlijk nog een aparte tas mee buiten je handbagage. Dan is deze perfect, want je kan hier heel veel in kwijt: je camera, je laptop, boekjes voor onderweg,… De tas is gemaakt van ‘joggingstof’ wat ik zelf wel heel leuk vind. Bovendien is er ook een lange riem bij waarvoor je hem ook anders kan dragen.

Wat vinden jullie van de Veritas travelcollectie? Zitten er handige spulletjes bij voor jouw vakantie?

7 thoughts on “Op reis met Veritas

  1. Ik ga niet met het vliegtuig op vakantie maar dit zijn wel hele toffe en handig items! Vooral het linnenzak vind ik hartstikke leuk 😛

  2. Leuke spullen voor mij op reis. Ik heb ook altijd opvouwbare ballerina’s bij mij. De regels voor handbagage zijn wel aangescherpt. Je extra handtas moet nog wel passen in je grotere handbagage koffer. Dus niet teveel nog instoppen

  3. Die linnenzak lijkt me heel handig. Ook bij autovakanties. Wasgoed kan ik dan mooi bij elkaar houden. Bij thuiskomst direct in de wasmachine. Ideaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *