New in: Babor Silicone Cleansing Brush

bab01

Nieuw in mijn skincare routine: deze kleine gezichtborstel van Babor. Ideaal om je huid eens diep te reinigen na het verwijderen van je make-up.

bab02

Ik heb al jaren een gelijkaardig exemplaar van Clinique, waar ik heel blij mee ben, maar toch was ik benieuwd naar dit rubberen exemplaar van Babor. De reinigingskop is toch wel anders en ook gewoon afwasbaar, wat ik heel handig vind. Je hoeft hem dus niet te vervangen (zoals die van Clinique) maar gewoon goed uitspoelen na gebruik. Bovendien is dit exemplaar ook een stukje kleiner waardoor je extra goed op de moeilijkere plekjes kan zoals aan je neus.

bab03

De borstelkop is flexibel en beweegt goed mee met je huid, dit kan mijn vorige borstel ook niet. Maakt het gemakkelijk in gebruik. In tegenstelling tot andere gezichtsborstels werkt deze wel op 2 AA batterijen die je dus wel moet vervangen na een tijdje. De kop maakt 12.000 microvibraties per minuut waardoor je huid goed gereinigd wordt. Bovendien komt het borsteltje ook in een handige voet voor op je wastafel.

Je gebruikt de borstel met je favoriete gezichtszeep of met eentje van Babor. Voor de borstel betaal je 39.50 euro, wat ik een prima prijs vind in vergelijking met sommige andere op de markt. Bovendien hoef je de borstelkop niet te vervangen, enkel de batterijtjes.

8 thoughts on “New in: Babor Silicone Cleansing Brush

  1. Oh, super blogbericht, net wat ik nodig had. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n borstel, maar kon maar niets naar mijn goesting en in een goeie prijscategorie vinden… Ik denk dat ik me deze toch maar zal aanschaffen. Ik ben vooral fan van het afwasgedeelte en het ‘niet te groot’zijn.

  2. Wat is nu eigenlijk het voordeel? Ik ken dit soort apparaten helemaal niet en snap het ook niet zo goed geloof ik. Graag leer ik wat meer erover.

  3. Ik heb toen een goedkope bij de kruidvat gekocht en die is prima te doen, alleen heeft iets andere haren erop. Ben wel benieuwd naar deze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *