Klorane Pioenroos

Vandaag toon ik jullie de nieuwe lijn van Klorane met pioenrozen. Deze lijn verzorgt je haar Ć©n hoofdhuid!

Pioenen zijn mijn favoriete bloemen, dus dat kan voor mij alvast niet meer stuk. De geur is heerlijk en vult meteen de hele douchecabine. Het pioen gamma bestaat uit een een shampoo, om je haar in alle zachtheid te wassen, een conditioner om het haar zacht te doen aanvoelen en door te kammen en een SOS-serum om de hoofdhuid te verzachten. De shampoo is prima, maar ik vind vooral de twee andere producten erg fijn.

De conditioner zit in een handige tube met een langwerpige opening: zo kan je de waterige gel conditioner makkelijk aanbrengen op je hoofdhuid. Door de textuur is de conditioner licht en perfect voor mijn dunne haren: de conditioner verzwaart mijn haar niet en maakt het ook niet vettig. Ideaal wanneer je net zoals mij voorzichtig moet zijn met conditioner aanbrengen. Mijn hoofdhuid is niet echt problematisch, maar je voelt de conditioner wel goed op je hoofdhuid z’n ding doen. Bovendien is mijn haar gemakkelijk door te kammen na het drogen.

Ook het serum is interessant: met de speciale verstuiver kan je het goedje goed aanbrengen bij de wortel en inmasseren. Je gebruikt dit goedje 7 dagen en brengt het dan best ‘s avonds aan. Daarna laat je het intrekken en dan was je het eventueel uit. Dit hoeft niet, want is geen vette textuur.

De shampoo vind je voor ā‚¬ 9,50 (200 ml), de conditioner voor ā‚¬ 12 (150 ml) en het SOS-serum voor ā‚¬ 16,50 (65 ml) bij geselecteerde apothekers en ook bij IU Hasselt.

9 thoughts on “Klorane Pioenroos

  1. Klinkt als een fijn product. Volgens mij niet in Nederland te koop. Ik heb het nooit gezien. Ik heb van mezelf fijn haar dus voor mijn haar zou het een goed product zijn.

  2. Ik had nog nooit gehoord van de bloem pioen haha. Klinkt wel als fijne producten, ik heb ook dun haar en ben nog steeds op zoek naar de juiste conditioner! Bedankt voor deze review šŸ™‚

  3. Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar heb zelf heel fijn haar en vind het moeilijk om hier goeie producten voor te vinden. Misschien toch eens proberen! šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *