Webshop tip: Veneir Meubilair

Dat ik van preloved items hou, dat is geen geheim. In mijn kleerkast, in mijn huis: yes please, want vintage met een modern kantje is helemaal mijn ding!

Veneir Meubilair (dat eerste is Leuvens voor ‘opnieuw’) is de fonkelnieuwe webshop van ex-collega Sanne. Sanne is interieurarchitecte van opleiding en heeft dus een excellent eye voor alles wat met interieur te maken heeft. Doe daar ook nog eens haar passie voor kringlopen & tweedehandsspullen bij et voila: Veneir Meubilair is geboren. Op haar webshop vind je zowel grote meubels als kleinere interieur spullen, in verschillende stijlen, maar allemaal preloved en/of vintage.

Rieten rotan chairs, classy lounge zeteltjes of typische Deense strakke kastjes: elke interieurliefhebber vind er wel zijn ding. Ik vond er zelf al deze prachtige 60’s ananas die ik al lang op het oog had. Past perfect in mijn interieur dat een mix is van oud en nieuw!

Veneir Meubilair is based in Leuven, maar ze kunnen je kast gerust thuis afzetten. See something you like of inspiratie nodig? Sanne geeft ook advies of gaat zelfs op zoek met jouw wishlist! Meer op hun Facebook en Instagram pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *