MAC Fruit a Lala

fruity01

Deze zomer komt MAC met een wel heel fleurige collectie: Fruity Juicy. De kitschy verpakking maakt de collectie nog dat tikkeltje leuker ;): ik mocht het kleurrijke oogschaduw palette uittesten.

fruity03

Fruit a Lala is op het eerste zicht een fel palette met warme roodtinten (Light – So Lovely – Arriba – Carnal Charm – Fuchsia Fury – Cocktail Black). Maar toch kan je er heel draagbare looks mee maken, want er zitten ook neutrale bruintinten in. 5 van de 6 tinten zijn satin of matte, maar de mooie bronze tint Arriba is er eentje die wel glittert. Alle 6 kleuren zijn goed gepigmenteerd en korrelen eigenlijk niet. Enkel met de derde bronzen kleur heb je wat last van fallout. Voorzichtig zijn en een goede basis aanbrengen is dus een must. Zo komen de kleuren ook beter uit op je oog.

fruity02

Ben je eerder fan van neutrale looks, dan is dit kitje eigenlijk perfect om eens te experimenteren met fellere tinten. Als ze samen in een doosje zitten, dan helpt dat bij mij altijd. 😉 Het is een veelzijdig, compact palette dat ook nog eens deftig gepigmenteerd is.

Ontdek de volledige Fruity Juicy collectie hier. Het Fruit a Lala palette kost € 43.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *