New hotspot: De Refter

refter01

Sinds ik inwoner van Hasselt ben, leer ik hier steeds meer nieuwe hotspots kennen. Vandaag toon ik jullie een nieuwe favoriete brunch & lunch bar in het hartje van Hasselt: De Refter.

refter02

Gelegen in de Maastrichterstraat is De Refter de nieuwste foodiebar in Hasselt. Ik merkte ze op op Facebook dankzij hun super smakelijke Freakshakes (yasssss). Deze populaire drankjes zijn nu ook in Hasselt te verkrijgen. Uiteraard heeft De Refter niet alleen caloriebommetjes, maar ook heel wat healthy alternatieven zoals lekkere salades en verse sapjes. Om daar te eten & om mee te nemen, handig!

refter03

Het pand is groter dan ik dacht: een mooie open ruimte met een toffe bar, grote en kleinere tafel met een moderne¬†look, I like! Bovendien is het terras buiten ook onlangs geopend, perfect voor lekkere brunchies buiten in het zonnetje. Ik koos uiteindelijk voor een Caesar salad met veel kip. Ook doen ze het sausje en de kaas er apart bij zodat je zelf kan doseren, daar is over nagedacht. Voor een spaghetti betaal je zo’n 8 euro, voor een salade rond de 14 euro. Prima prijs-kwaliteit dus.

refter04

De Refter doet ook heel wat acties zoals een stukje taart of een broodje bij de koffie. Check zeker hun Facebook of Instagram pagina voor de laatste dealkes & menu’s, daar zit altijd wel wat bij om je te overtuigen (moest je dat nog steeds niet zijn nu ;)). Je kan De Refter vinden op de Maastrichterstraat 92 in Hasselt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *