Rituals Hammam Black Soap

haman01

Het nieuwe Rituals gamma is er eentje een hoog spa gehalte: The Ritual of Hammam zegt het zelf al: dit gamma is geïnspireerd op de Turkse baden. Ik mocht alvast de Black Soap uittesten.

haman02
De Hammam lijn ligt sinds kort in de winkels en het is er eentje waar ook de mannen van zullen genieten. De unisex geur van Eucalytus vult je hele douche met de heerlijke geur, alsof je je in een stoombad waant in de wellness ­čśë De zwarte gel textuur brengt fijn aan en hydrateert je huid goed. De Eucalyptus geur heeft een verkwikkend effect en het wellness effect doet voor mij wonderen. De bedoeling is dat je je lichaam rijkelijk bedekt met het zwarte goedje, even laat intrekken en daarna zorgvuldig afspoelt. Een soort van masker voor je huid.

haman03
In de Rituals Hammam lijn zit er o.a. ook nog een hot scrub en een body mud die me heel erg aanspreekt. Hou je van een klein welness moment gewoon bij je thuis? Dan moet je deze lijn zeker proberen! Voor de Black Soap betaal je 8.50 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *