Redken Glow Dry + Rowenta Silence AC Haardroger

row01

Vandaag twee nieuwe items in mijn haarroutine: de Rowenta Silence AC haardroger en het Redken Diamond Oil Glow Dry gamma dat speciaal gemaakt is om je haar gemakkelijker en gladder te drogen.

row02

Het Redken Glow Dry gamma ziet er niet alleen leuk uit (yaaay pink) maar doet ook wonderen voor mijn lokken. De gel achtige en lichte textuur van zowel de shampoo als de conditioner (gek he?) zijn ideaal voor mijn dunne en snel vetwordende haren. Andere cream conditioners doen mijn haar snel zwaar worden en dat doet deze niet. Echt fan van de textuur om mee te beginnen. Verder is deze lijn speciaal ontwikkeld om je haar snel en mooi te drogen met de haardroger. Vaak droogt warme lucht je haar uit waardoor je van de glans niet meer zoveel merkt. Dit gamma (met amla extra en korianderzaadolie gaat dit tegen in 3 stappen: een scrub (voor het wassen aanbrengen op je lengtes, inmasseren en goed uitwassen). De scrub maakt je haar extra zacht om mee te beginnen. Stap 2: een lichte shampoo en conditioner die je haar goed ontwart (heel belangrijk voor mijn haar). Als laatste stap breng je de olie aan op handdoekdroog haar, op de lengtes en vooral op de punten. Ik gebruik zelf maar een klein erwtje, want mijn haar wordt sowieso al snel vet. Ook wanneer je haar al droog is, kan je de olie aanbrengen voor een extra gezond en shiny resultaat.

row03

In combinatie met dit Redken gamma gebruik ik mijn nieuwe Rowenta haardroger die een stuk stiller is dan zijn (gelijke wattage) tegenhangers. De haardroger droogt je haar snel en dankzij het Hydra Protect Technology behoudt je haar je glans. De ionische generator zorgt voor glad en glanzend haar, terwijl de professionele AC motor van 2300 watt je haar snel droog blaast en dit ook nog met een stuk minder geluid. Super stil is hij dus niet, maar wel stiller dan mijn vorige exemplaren met minder wattage. Wat ik verder ook heel handig vind aan deze föhn is de sensor in het handvat: de föhn gaat uit en aan wanneer je hand voor de sensor zit. Je kan dus gewoon je haardroger tussendoor neerleggen want hij gaat vanzelf uit! De haardroger heeft 3 standen (koel en warm) en ook een turbo knop. Enig minpuntje misschien: hij is niet licht in je hand, je polsen even trainen dus 😉

row04

Je kan het Redken Glow Dry gamma vinden bij je Redken kapper (Scrub: 27,40 euro – Shampoo: 22,80 euro – Conditioner: 24,90 euro – Shine Oil: 40.90 euro). De Rowenta Silence AC föhn vind je momenteel bij bol.com voor 55 euro.

8 thoughts on “Redken Glow Dry + Rowenta Silence AC Haardroger

  1. Je haar ziet er mooi uit! Zelf heb ik juist vochtarm haar waardoor ik zelden tot nooit mijn haar droog föhn omdat het daar nog droger van wordt. Fijn dat deze combinatie bij jou zo goed werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *