Collistar Natura & Perfect Body

coll06

Nog maar net terug van Milaan of ik ben al weer hier met twee Italiaanse toppers: de nieuwste Natura lijn van Collistar & eentje met een verstevigend effect. Ik mocht een aantal producten van deze beide lijnen uitproberen en geef jullie vandaag mijn eerlijke mening.

coll05

First up is een specialleke: een serum-gel die speciaal gemaakt is voor je buste wat meer volume te geven. Uiteraard test ik alles, dus ook dit goedje. De textuur van de gel is iets wat plakkerig maar smeert verder wel goed uit op je boobies. Het ondersteunend huidweefsel van de buste wordt verstevigt en versterkt, je kan het een beetje zien als een soort van onzichtbare bh die je borsten toch een kleine lift geven. Verder zorgt hij er ook voor dat de huid van je decollet̩ gezond en mooi blijft. (75 g Р39,90 euro)

coll02

Next up een hele grote bodybutter die je huid zou moeten verstevigen en reshapen. De geur is alvast heerlijk en de voedende textuur is ook heel aangenaam. Door de dikkere textuur lijkt hij mijn huid inderdaad wat steviger te maken, maar wondermiddeltjes bestaan helaas nog steeds niet. Mijn pot is ook nog niet volledig op, dus wie weet! Verder wel een heel hydraterende bodybutter die ook nog eens goed ruikt en je huid ook optisch egaler doet uitzien. Komt in een grote pot waar je extra lang van kan genieten 😉 (400 g – 50,90 euro)

coll04

Uit de Natura lijn, die voor 95% natuurlijk is, mocht ik een gezichtsolie en een daycream uittesten. De Natura lijn maakt deel uit van het ‘Ti amo Italia‘ project, waarin ze uitsluitend met Italiaanse producten probeert te werken. De lijn bestaat uit 4 producten en ze hebben 1 ingrediënt alvast gemeen: stevia. Dat maakte me alvast heel benieuwd. De gezichtsolie op basis van avocado (dit kan toch niet slecht zijn) is een mooie toevoeging in mijn routine. Al ben ik niet de grootste fan van olies op mijn huid, een klein beetje weet mijn huid wel te appreciëren. Ik gebruik het ook af en toe als gezichtsmasker voor een hele intense hydratatie en verzorging, dan zijn mijn droge zones meteen verdwenen. Op lange termijn zou dit goedje ook je eerste rimpels moeten aanpakken. Deze olie is goed voor alle huidtypes en alle leeftijden, overdag of ‘s nachts als masker, ideaal toch? (30 ml – 39,50 euro)

coll03

Als laatste testte ik een hele fijne dagcr̬me (of nacht), met een heerlijke textuur, op basis van Papaya. De cr̬me is ietwat aan de rijke kant, dus ook perfect voor de drogere huid. Hij hydrateert je huid wel 24 uur lang en trekt ook snel in je huid, zonder die al te vettig achter te laten. As it should be dus. En hij ruikt nog eens lekker (natuurlijk) ook. (50 ml Р39,50 euro)

coll01

Zit er iets bij dat jullie aanspreekt? Collistar is niet meteen budgetproof, maar ik kan wel zeggen dat dit merk me nog nooit teleurstelde. Wil je dus iets meer investeren in een goede dag- en nachtroutine, dan kan je Collistar vinden bij Ici Paris XL. Mijn favoriet uit de reeks is de hydraterende dagcrème.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *