Nieuw bij Sleek

sleek01
Het Sleek Storm palette moet zowat het allereerste palette zijn dat ik kocht in mijn beauty carriere 😉 Online besteld en met heel veel liefde gebruikt toen.

sleek05

Zo’n 6 jaar later is dit palette (10,95 euro) nog steeds een hit, gewoon omdat je er alle kanten mee op kan, prima geprijsd is en ook nog eens super gepigmenteerd is. Qua look ziet dit palette er nog steeds uit als toen, al is het typische ruitjes patroon op de oogschaduw zelf wel verdwenen. Zelfs de alom gehate sponsen applicator zit er nog bij 😉 De pigmentatie is nog steeds top! De oogschaduws zijn wel aan de zachte kant dus met veel liefde gebruiken en niet laten vallen (dit gebeurde er bij mijn eerste Storm palette). De combinatie van matte en shimmer kleuren doet het voor mij nog steeds. Ook de keuze aan naturelle bruintinten maakt dit voor mij een uitstekend palette.

sleek04
Nog nieuw in mijn Sleek collectie is dit prachtige ‘Cleopatra’s Kiss’ (13,95 euro) highlighter palette. 2 mooie baked en 2 mooie cream highlighters vullen dit gouden palette. Ik gebruik zelf graag highlighter, maar moet toegeven dat ik het voor elke dag nog te weinig doe. Nu het schoon weer daar is, is het misschien eens tijd om eens all out te gaan met dit mooie palette.

sleek03
Jeukbeenderen, neusbrug, boven je lippen en wenkbrauwen: make it glow. Met dit palette kan je je glow opbouwen: begin met een cream highlighter en zet erna nog eens aan met een baked variant voor een nog intensere gloed. Er is ook genoeg keuze met een gouden tint, 2 bronzen tinten en een iets lichtere rose highlight. Shine on baby!

sleek02
Sleek vind je o.a. bij Di en online bij Boozyshop!

7 thoughts on “Nieuw bij Sleek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *