Hollister Wave 2

hol02

Na Abercrombie komt ook Hollister met een nieuwe zomer geur voor hem en haar. Twee zwoele geuren in compacte flesjes van 30 ml, perfect voor on the go.

hol01

De vrouwengeur zit een een dieprood-roze flesje dat op zich al lekker zomers aan voelt. Doet me denken aan de kleur van de lucht wanneer de zon ondergaat. De geur is een florale geur met ook wel zoetere toetsen van perzik en madarijn. In het hart van het parfum vind je noten van fresia, waterlelie en tiarebloem. Omdat het een Eau de Parfum is, blijft de geur ook lang hangen op je huid.

Wave 2 voor hem zit in een matching blauw flesje dat doet denken aan een hemelsblauwe lucht op een stralende zomerdag. Het is een eerder lichte ‘aqua’ geur met toetsen van sandalhout, lavendel, salie en geranium. Net zoals de Wave 2 For Her dus ook een florale geur.

Beide geuren zijn sinds vorige maand te verkrijgen bij Ici Paris XL. Wave 2 For Her (Eau de Parfum) & Wave 2 For Him (Eau de Toilette) kosten beide 25 euro (30 ml). Voor de mannen is er ook nog een Body Spray en Deo Stick in dezelfde geur, een leuke toevoeging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *