Nieuw bij Le Petit Marseillais

pm02

Eventjes vlug om jullie kennis te laten maken met de laatste nieuwigheden bij Le Petit Marseillait. Vorige maand kondigde ik al nieuwe zomer geuren aan, vandaag nog 2 nieuwe lijnen.

pm01

Als eerste deze nieuwe mini’s. Les P’tits Bonheurs zijn kleinere flesjes (250 ml) in 4 heerlijke en uiteenlopende geuren die het douchen nog aangenamer maken. Ik mocht eentje met Kokos, Honing en Rozen- geur testen. De verpakkingen zien er zo vrolijk uit. Kan je niet kiezen, neem ze gewoon allemaal mee en wissel eens af 😉 Verder is er ook nog eentje met aardbei die me ook heerlijk lijkt. Les P’tits Bonheurs bevatten 250 ml en kosten 2,89 €)

Als tweede iets wat ik enorm handig vind: een body lotion in een spuitbus. Ik hou zelf minder van dikkere texturen (zeker in de zomer) en dan is deze verfrissende spray body lotion echt perfect. Even sprayen, het te veel uitsmeren en klaar is kees. Ik ben zo iemand die heel vaak vergeet te smeren maar deze snelle spuitbus helpt me toch al een stuk vooruit en geen plakkerige handjes 😉 Er zijn 3 varianten verkrijgbaar, waaronder eentje met Karitéboter en Amandel voor de hele droge huid. Mijn favoriet? Die met Bloemenwater met rozenblaadjes. De Moisturizing Sprays bevatten 200 ml en kosten 5,99 € . Le Petit Marseillait is onder andere te koop bij Di en Carrefour.

9 thoughts on “Nieuw bij Le Petit Marseillais

  1. Geweldige verpakking! Lijkt me erg fijn, zo’n spray. Vooral omdat je er geen plakkerige handen aan overhoudt (vind ik met reguliere producten vaak een beetje vervelend).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *