L’Oréal Professionnel Serie Expert

serie03

Thuis je haar verzorgen alsof je bij de kapper bent: dat kan met het L’Oréal Professionnel Serie Expert gamma. Specifieke verzorging voor elk haartype, gewoon bij jou in de douche!

serie02

Om te bepalen welke reeks perfect is voor jou coupe, moet je even bekijken wat jouw haar nodig heeft. Heb je gekleurd, ontkleurd of highlights dan is de lichtroze Vitamino Color lijn perfect voor jou. Daarmee fris je je kleur op en onderhoud je het. Heb je echt blonde lokken, dan heb je de grijze flesjes uit de Silver lijn nodig. Dit paarse goedje zal de kopertinten uit je haar neutraliseren zodat je blonde lokken minder geel worden.

serie01

Verder heb je nog het paarse gamma, Liss Unlimited. Dat maakt je haar extra glad bij het stylen dankzij de prokeratine erin. Heeft je haar een meer diepgaande treatment nodig, dan kan de gele Nutrifier lijn wonderen doen. De Absolut Repair lijn herstelt je haar dan weer grondig. Ten slotte is er de Inforcer lijn: deze nieuwe lijn uit het gamma pakt broos haar aan. Meteen ook mijn favoriet uit de hoop!

Ben je benieuwd naar wat jouw haar nodig heeft? Voor meer info kan je terecht bij je L’Oréal Professionnel kapper. De shampoo’s uit het L’Oréal Professionnel Serie Expert gamma kosten elk € 15,39.

One thought on “L’Oréal Professionnel Serie Expert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *