Kruidvat Lash Serum

las04

Vandaag wil ik het hebben over iets dat ik sinds april met heel veel plezier en dedication gebruik. Let’s talk about het Kruidvat Lash serum!

las01

Lange en volle wimpers zonder extenstions of falsies? Dat kan, al moet je er wel een beetje geduld voor hebben. Het Kruidvat Lash Serum heeft wonderen gedaan voor mijn wimpers op zo’n 3 maanden tijd (volgens de verpakking zie je het optimale effect na 16 weken). Het is een gel serum dat je 1x per dag aanbrengt op je bovenste wimperrand (zoals een eyeliner), net voor het slapengaan. Het zal je wimpers langer en dikker laten groeien.

Kruidvat belooft zelf het volgende met dit product: ‘Kruidvat super lash serum verlengt, verdikt en verstevigt de wimpers en verbeterd zichtbaar hun conditie. Het serum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbeterd. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt. De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden.’

Na ongeveer 1 maand begon ik al verschil te zien, al groeiden mijn wimpers niet overal even snel. Na maand 1 waren de buitenste wimpers al een stuk langer, de middelste nog een stukje korter. Ook had het serum op mijn rechteroog precies wat meer effect. Ik ben meestal erg slecht met maandenlang iets consequent te gebruiken, maar omdat ik eigenlijk al vrij snel effect zag van het serum, werkt het wel motiverend om het te blijven gebruiken. 😉

las02

Ik denk dat het effect op mijn wimpers wel duidelijk is: ze zijn een stuk langer, maar zeker ook voller, ook zonder mascara! In dit artikel zie je linksboven een foto met dezelfde MAC mascara, maar dan vóór de serum kuur. Ik heb dit goedje al aan verschillende vriendinnen aangeraden en ook zij zijn al overtuigd. Bovendien kost een flesje ook maar € 9,99 (3 ml) en kom je hier zo’n 6 maand mee toe (ik ben nog steeds aan mijn eerste flesje bezig).

Je vind het Lash Serum in de afdeling met valse nagel- en wimperproducten bij Kruidvat.

11 thoughts on “Kruidvat Lash Serum

  1. Jaaaaa! Ik heb dit soort spul in het verleden ook een keer gebruikt in combinatie met een bijbehorende mascara. Het werkte echt heel goed. Helaas ben ik het merk vergeten maar ook de reden waarom ik er mee gestopt ben.

      1. Ik ben er niet mee gestopt, je kan dit na 16 weken nog blijven doen, al hoeft het dan niet meer elke dag. Wannneer je het niet meer zal gebruiken, zullen je nieuwe wimpers gewoon weer worden zoals ze waren 🙂

  2. Ik heb toen ook een serum gebruikt, maar je zag bij mij weinig verschil omdat ik al heel erg lange wimpers heb. Ik zag wel dat ze een stuk voller waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *