Leuke gadgets van CoolGift

Dat ik van gadgets en spulletjes hou, dat is iets wat zeker is. Bij Coolgift.com vond ik afgelopen maand weer heel wat grappige spulletjes die ik graag met jullie wil delen.

Als je van gadgets houdt, dan is Coolgift zeker iets voor jou: grappige acccessoires, keukengadgets of gewoon leuke dingen voor je huis. Op de webshop kan je uren lang kijken en uitzoeken. Ik koos voor een mix van handige dingen en grappige gadgets die mijn appartement wat vrolijker maken. 😉 Ondertussen heb ik ook alle spulletjes uitgetest en gebruikt en kan ik jullie mijn uitgebreide mening geven.

Als eerste koos ik iets wat ik eigenlijk al heel lang wilde: een mini suikerspin machine. I know, 31 jaar en nog steeds dol op suikerspin: that’s me. Ik was zo benieuwd naar deze mini machine en bestelde hem gewoon. De dag later kwam mijn bestelling toe. Ik besloot hem meteen te testen! Ik had alleen gewone kristalsuiker in huis, maar ook met gewone suiker werkt dit toestelletje prima. Het maakt wel redelijk wat lawaai, maar je kan er toch best een grote suikerspin mee maken. Perfect voor op feestjes of om mijn cravings in gedwang te houden. 😉 Achteraf kocht ik speciale (roze) suikerspin-suiker bij de Action. Als stokjes kan je trouwens ook spiesjes gebruiken. Ook het afwassen valt wel mee: de kom kan je afdraaien en gewoon met een beetje zeep schoon maken. Ik gebruik de machine wel alleen buiten, want de suikerkorreltjes ‘spetteren’ nogal eens de machine aan het draaien slaat.

IMG_20170718_183406

Ik kocht ook iets heel praktisch voor in de keuken: een frietjes snijder. Ik maak vaak (zoete) aardappel frietjes in de oven en dan is zo’n hakker wel heel handig. Zoete aardappelen zijn helaas net iets te hard voor dit aparaatje, maar andere groentjes hakt ‘die wel goed.

Voor op mijn nieuwe bureau op het werk bestelde ik deze grappige mini Henry stofzuiger! 😀 Je kan hem gebruiken voor het werkoppervlak en je toetsenbord kruimelvrij te houden (oops). Dit bureauvriendje is functioneel & cute! 😉

Just in case ? #pegboard #homedeco #witwonen #belgianblogger #lifestyle

A post shared by Natalie (@latanie) on

Voor mijn interieur ging ik ook op zoek naar iets leuks. Ik vond dit populaire peg letterbord voor maar € 13. Er zitten gele en witte lettertjes bij zodat je gemakkelijk kan afwisselen en leuke quotes kan pinnen.

New friend on my terrace ✨ #flamingo #coolgifts #ilovehasselt #homedeco #lifestyleblogger #potd

A post shared by Natalie (@latanie) on

Als laatste iets voor op mijn terras. Oké, ik heb eigenlijk al genoeg gieters, maar hoe cute is deze?! Deze flamingo gieter zorgt voor de perfecte grappige touch op mijn terras en is nog eens nuttig ook! 😉

Welke aankoop vinden jullie het leukst?

One thought on “Leuke gadgets van CoolGift

  1. Wat een super leuke spulletjes. Ik wou ook het bord met de lettertjes, maar heb veel leuke andere spulletjes gekregen.
    Neem zeker eens een kijkje op mijn blog, want mijn eerste item staat er nu op :-).

    X, Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *