Meet Smoovall

smoovall02

Bij warme temperaturen als vandaag, komt deze newbie heel goed van pas in je handtas. Meet Smoovall, het middeltje voor schuren billen tijdens hot summer days.

smoovall01

Je kan het vergelijken met een deospray, maar dan voor je dijen. Dames zonder tight gap zullen het probleem van de schuren billen wel kennen: van zodra het wat warmer of zweteriger wordt, tijdens het wandelen of sporten, durven die billen nog wel eens te schuren om op die manier zelfs wondjes te veroorzaken. Smoovall is een doorzichtige spray die een heel zacht laagje legt op je billen, waar de wrijving ook een stuk zachter wordt. Het Smoovall effect blijft zo’n 4 uur. Lange wandeling voor de boeg? Spray alvast preventief en steek het kleine busje (80 ml) in je handtas. Ook op andere plekken waar je huid soms schuurt (tegen je kledij) kan je perfect het goedje sprayen en Smoovall is ook lief voor je kledij.

smoovall03

Ik trok er op uit voor een fikse wandeling (dankzij Fitbit) en spoot preventief om plakkende billen te vermijden. Verdict: Smoovall werkt en zorgt voor een zachte wrijving waar het anders nogal eens kan schuren. Je kan Smoovall bestellen op www.smoovall.com voor 12,35 euro. Vanaf 2 flesjes is de verzending gratis.

7 thoughts on “Meet Smoovall

  1. Oh handig, ook voor mannen. Je hebt ook van die banden die je om je been kan doen, soort kousenband, maar daar zie ik een man toch minder snel mee lopen.
    Zelf heb ik er met mijn spillepootjes geen last van.

  2. Geen idee dat daar iets voor bestond! Ik leer elke dag weer wat nieuws. Ooit op een hele warme dag in Thailand een rokje aangetrokken en dat was geen goed idee, want we hadden nog al wat kilometers te lopen. Sindsdien dus vaak een broek aan… Dit had ik dus eerder moeten weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *