Yves Rocher Pure Calmille

cam03

De Pure Calmille lijn van Yves Rocher is misschien wel de zachtste ooit. Met een hele reeks voor lichaam en gezicht, kan je dit nieuwe gamma vanaf nu bij Yves Rocher vinden. De Pure Calmille lijn is errijkt met Kamille voor een verzachtende en beschermende werking.

cam02

Starten doen we met mijn favorieten: de cleanser/toner (5,90 euro – 200 ml) en de micellaire olie. Dit duo is perfect om mijn make-up volledig af te halen ‘s avonds. De toner haalt alles van mijn gezicht, de micellaire olie gebruik ik vooral voor mijn oogmake-up. Ik ben normaal minder voor melk- en oliereinigers, maar deze twee doen enorm goed hun werk. Dankzij de toner is je huid achteraf ook nog eens goed gehydrateerd. Ook mijn wimpers zijn weer gevoed dankzij de olie in de micellaire reiniger.

cam01

In dit milde gamma vind je verder ook nog een hydraterende dag- en nachtcrème, en bodylotion en een douchegel, allemaal met dezelfde bloemige geur en kalmerende bestandsdelen van Kamille. Zowel de dagcrème als de bodylotion hebben een romige textuur, die toch snel en niet zo vet intrekt. Bovendien zijn alle producten van deze lijn van 93% natuurlijke ingrediënten en zonder kleurstoffen, minerale olie of parabenen. En ook de verpakking is natuurvriendelijk van recycleert materiaal.

Het is momenteel -50% bij Yves Rocher, waardoor je deze lijn voor een heel klein prijsje kan bestellen (vanaf 2,35 euro)

9 thoughts on “Yves Rocher Pure Calmille

  1. Yves Rocher ken ik nog echt van vroeger, mijn moeder moest altijd tijdens het winkelen die winkel in, duurde uren voor mijn gevoel. Maar dit lijken mij echt fijne producten en ook nog is best goedkoop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *