Welkom in Hasselt: Atelier Rebul

ar01

Nieuw op de Grote Markt in Hasselt: Atelier Rebul. Sinds 1985 maakt het merk kwalitatieve haar- en huidverzorging. Met hun achtergrond in de pharmaceutische wereld, hebben ze grote kennis van zaken. Ook het kleine, maar o zo mooie winkeltje voelt een beetje aan als een oude apotheker.

ar02

Je kan er uiteraard niet alleen huidproducten vinden (check zeker hun stokpaardje en bestseller product met sneeuwalgen) maar ook hebbedingen voor in je huis: van handzeep tot geurkaarsen en geurstokjes. Verder hebben ze ook heel wat parfums voor op je huid of in je huis. Ikzelf koos voor een fruitige geur met mandarijn. Verder was er ook nog een Groene Thee, Jasmijn & Lavendel geur. 6 eau de colognes in totaal. (€30 voor een grote fles). Ook bij de geurstokjes besloot ik te gaan voor de mandarijngeur, ik hou nu eenmaal van frisse, fruitige citrusgeuren.

IMG_20170724_205402

Verder nam ik ook nog een handzeep mee uit de geurlijn Istanbul, een iets zwaardere lijn. Perfect voor in de badkamer of het kleinste kamertje. De prijzen? Die vallen best mee, vanaf 15 euro heb je een handzeep, de geurstokjes zijn er vanaf 30 euro. Verder heb je de standaard lijn, die iets minder duur is en enkele meer premium lijnen, zoals die van Istanbul & Pera. Ook kan je een mooie giftbox samenstellen met een aantal productjes, perfect om cadeau te geven! Bovendien zijn de producten gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn ze parabeenvrij.

Bovenaan het pand kan je terecht voor allerlei gezichtsverzorgingen, ook leuk om cadeau te doen aan een vriend of aan jezelf!

Atelier Rebul vind je op de Grote Markt 5 in Hasselt. Ik ga zeker eens langs voor de skincare eens mijn huidige stash op is 😉

One thought on “Welkom in Hasselt: Atelier Rebul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *