Les Georgettes Rings

geo01

Voor wie Les Georgettes nog niet kent: ze hebben na hun prachtige personaliseerbare bangles ook ringen in hun assortiment. Het principe is hetzelfde: je kiest je favoriete design en kiest daarbij een aantal kleurtjes leer (of plastic) om je juweeltje mee te personaliseren en aan te passen naar je mood of the day.

geo03

Deze zomer komen ze ook met ringen (die verstelbaar zijn) en een heel aantal nieuwe designs en kleurtjes (met transparant effect). De ringen zijn er in 6 designs en in 4 kleuren (goud, zilver, rose & gunmetal).

Schermafdruk 2017-07-30 11.44.33

Ik koos zelf voor een ‘pijltjes‘ motief in het zilver en koos er een roos/blauw plastic bandje bij om hem te personaliseren. Je kan dus kiezen om hem zo te dragen of met 1 van de twee kleurtjes. De Les Georgettes ring koop je altijd in een pack: je kiest 1 ring en 3 verwisselbare bandjes uit in plastic of leer. (55 euro voor leer, 45¬†euro voor een pack met vinyl¬†bandjes) Bandjes zelf kan je ook bijbestellen voor 4 of 8 euro.

geo04

Welk is jullie favoriete Les Georgettes design?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *