Dove Original Nieuwe Formule

dove03

De zomer is er eindelijk, al wachten we nog eventjes op de zon 😉 Dove komt sinds kort met een hele nieuwe formule in de vertrouwde busjes & geuren.

dove02

Dove wil namelijk niet alleen zweten en zweetluchtjes tegen gaan, maar eveneens je oksels verzorgen. Je scheert ze, ze zitten vaak onder niet goed transpirerende stoffen, kortom ze moeten veel van ons verdragen. Die armpitjes moeten dus goed gesoigneerd worden, zeker tijdens de warme dagen. 25% van een busje dove bestaat uit hydraterende crème.

De vernieuwde formules geven 48 uur bescherming tegen zweet, zorgen voor een betere hydratatie en ze bevatten ook nog eens dezelfde ingrediënten als luxe gezichtscrèmes.

dove01

Ikzelf gebruik al jaren Dove, het liefst de groene Go Fresh (komkommer) variant in sprayvorm. Al moet ik toegeven dat ik de roller ook reeds meer begin te appreciëren, die is lekker compact voor in je handtas of voor op het werk. Door de hydraterende crème is de deo lekker zacht en prikt hij absoluut niet, ook niet na het scheren.

Je vind alle Dove varianten, nu met nieuwe formule, voor zo’n 3.29 euro bij de drogisterij en supermarkt. Wat is jouw favoriete Dove geur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *