Zadig & Voltaire Just Rock

zv03

Ik stel jullie vandaag met heel veel plezier de nieuwste geuren van Zadig & Voltaire voor: Just Rock. Ze volgen de “This Is Her/Him!” geuren van vorig jaar op en zitten ook in een vergelijkbaar, maar vernieuwd jasje. Ook de geuren leunen nog dicht bij elkaar aan, maar je ruikt toch duidelijk de nieuwe toetsen bij Just Rock.

zv02

De matching flesjes zijn alvast pareltjes: mat in zwart en wit met een mooi gouden accent, hier hou ik van: simpel, maar elegant. Terwijl de Just Rock vrouwengeur iets bloemiger aanvoelt dan ‘This Is Her!”. Just Rock voor haar is op basis van patchouli & jasmijn. De jasmijngeur ruikt je vooral naar het einde toe. Voor mij is deze misschien wel beter dan de voorganger, juist door het bloemige hart, wordt deze voor mij lekker draagbaar en maakt de geur minder zwaar dan “This Is Her!” Ook dit geurtje blijft lekker lang hangen op mijn huid.

zad01

De Just Rock voor hem, is voor mij dan net dat tikje mannelijker dan “This Is Him!” en krijgt een smokey touch mee. Ook op basis van patchouli gehuld en wierook, met een beetje vanille wat voor een zoetere toets zorgt. Een warme geur die een beetje mysterieus aanvoelt.

Just Rock ! Pour Elle Eau de Parfum (100ml) – 102 €
Just Rock ! Pour Lui Eau de Parfum (100ml) – 85 €

Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe Zadig & Voltaire geuren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *