Origins GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

IMG_3246

Ik testte eerder al eens de bijhorende GinZing Energy-Boosting Moisturizer, vandaag heb ik voor jullie het nieuwe broertje met een tint en SPF40.

IMG_3264 copy

Net zoals bij de gewone moisturizer, zitten er koffiebonen in om je huid te stimuleren en Panax Ginseng om de huid te revitaliseren en de elasticiteit te herstellen. De frisse geur pept je ook meteen op in de ochtend.

Dit drie-in-één product zal je huid niet alleen hydrateren, een verzorging geven tegen de zon, maar ook een subtiel kleurtje geven. Een beetje zoals een CC cream dus, maar dan met een hoge SPF factor. Het goedje ziet er in de tube licht uit, maar eens aangebracht op je huid, geeft de moisturizer je huid een subtiel kleurtje. De kleur is voor mijn in de zomer wel een match, maar je moet hem erg goed uitsmeren. Hij brengt door de dikkere creamy textuur, niet heel gemakkelijk aan. Je moet dus goed uitkijken voor vlekjes wanneer je smeert, want dat wil je natuurlijk niet in een flawless teint.

Conclusie: de moisturizer hydrateert goed, maar smeert wel moeilijker uit, waardoor je kans hebt op vlekjes. De kleur matcht goed met mijn huid en kan ook voor vele huidstinten goed zijn. De drie-in-één functie is natuurlijk wel handig, voor bijvoorbeeld op vakantie: dagcrème, foundation en zonnecrème in 1 tube! De finish is lekker dewy voor een perfecte summer look!

Je kan de Tinted Moisturizer vinden voor 31,50 euro bij Ici Paris of Parfuma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *