OGX Fight Fallout Shampoo & Conditioner

ogx02

Ik ben helaas zelf niet gezegend met een volle bos haar, maar heb vrij dun daar dat snel breekt en uitvalt. Dan komt dit gamma dat haaruitval en het breken van je haar moet voorkomen, goed van pas. De OGX Niacin & Caffeine Shampoo & Conditioner verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden op een milde manier en zorgt er ook nog voor dat je haar minder snel zal breken.

ogx01

De ingrediënten? Als eerste  Niacinamide (soort van vitamine B3) die de hoofdhuid sterk en weerbaar maakt. Als tweede Serenoa Serrulata Fruit Extract (natuurlijke DHT blocker) die bestaat uit
plantaardige extracten die helpen bij het verminderen van haaruitval en het verbeteren van de dichtheid van het haar.

De shampoo en conditioner ruiken kruidig en ietwat naar munt door de eucalyptusolie. Ze stimuleren de bloedsomloop van je hoofdhuid waardoor het haar minder snel afbreekt en uitvalt. Voor een extra resultaat is er ook nog een spray die je op je haarwortels sprayt voor extra versteviging aan de roots. Door de kruidige geur is dit gamma ook perfect geschikt voor mannen, die ook wel eens langs hebben van haarverlies. Geen ultra girly duo dus, maar wel eentje dat zorgt voor een stevige, vollere coupe, ook bij mijn dunne manen 😉

OGX is bovendien parabeen -en SLS vrij en is niet op dieren getest! Bovendien zijn ook de verpakkingen eco-friendly <3

Je vindt OGX bij de drogisterij voor 10,99 euro per stuk (385 ml)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *