Puressentiel Zuiverende Luchtspray

pure01

We willen allemaal dat ons huis of appartement fris ruikt op elk moment van de dag. Maar het is ook essentieel zuivere lucht in te ademen. Verluchten is daarom heel belangrijk.

pure02

Zelf zet ik mijn slaapkamerraam zoveel mogelijk op ‘kiep’, ik hou van frisse lucht die binnenkomt en in te ademen, ook als ik slaap. Een hulpmiddeltje om je kamers fris te houden is de zuiverende luchtspray van Puressentiel. Met maar liefst 41 essentiële oliën helpt dit goedje om de lucht te zuiveren en om nare geurtjes te verwijderen. Op die manier kan je zuivere lucht inademen.

Je spuit de spray in de 4 hoeken van de kamer, je laat dit 30 min inwerken en verlucht dan je kamer. De geur is lekker kruidig (een beetje muntig ook) en ruik je nadien ook nog wat. Bovendien kan je de spray ook gebruiken op je beddengoed voor een extra frisse touch.

Je vind de Puressentiel Zuiverende Luchtspray (75 ml) voor zo’n 11 euro bij (online) apotheken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *