Sleek Brow Intensity

brow01

Eyebrows on fleek, dat zien we allemaal graag. Sleek komt nu met een 2-in-1 tool om je brows te shapen, voller te doen lijken en te highlighten.

brow03

Ik koos voor de Brow Intensity in Medium (er zijn in totaal 5 kleuren verkrijgbaar). De Brow gel is goed gepigmenteerd en de medium tint is ook een goeie match voor mijn natuurlijke kleur. Ook de zacht roze highlighter is goed gepigmenteerd en blend gemakkelijk uit. De highlighter komt in een dun ‘krijtje’ dat je gemakkelijk en precies kan aanbrengen onder je brows en op je wenkbrauwbot.

brow04
De tweezijdige applicator voor de browgel ziet er op het eerste zicht niet mis uit, maar bij het aanbrengen van het product op mijn wenkbrauwen merk ik toch wat moeilijkheden op: het puntje is te dik om precies mee aan te brengen, vooraan aan je ‘wing’ van je wenkbrauw. De applicator neemt ook veel product op waardoor doseren moeilijk is: de kleur is snel te donker en gelijkmatig aanbrengen lukt ook niet goed. Hetzelfde geldt voor het borstelgedeelte: door het puntje bovenaan vind ik het moeilijk het borsteltje netjes te gebruiken.

brow02
Jammer wel, want het product an sich is wel prima & longlasting, enkel de applicator werkt voor mij niet goed en mocht voor mij nog puntiger zijn geweest zodat je preciezer kan aanbrengen. Dus Sleek, doe iets aan deze sponsapplicator, want het product en het volle resultaat is prima.

Wil je de Brow Intensity zelf eens proberen? Je vind hem bij Di, in 5 kleuren, voor 10,99 euro.

One thought on “Sleek Brow Intensity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *