Nieuwe make-upjes bij The Body Shop

tbs01

Heel wat nieuwe make-upjes bij TBS deze zomer! Ik testte voor jullie de nieuwste matte foundation, een setting spray, een prachtige highlighter en een instamatte cream uit! Bovendien allemaal 100% vegan!

tbs02

De Matte Clay foundation heeft een fijne dunne textuur die goed uitsmeert maar tegelijkerheid ook goed dekt. De matte finish is helemaal perfect voor mij, de kleur 026 Dune is qua lichtheid goed, alleen is de ondertoon iets te geel voor mezelf. Gelukkig is hij wel beschikbaar (vanaf september) in 10 kleuren van heel licht tot heel donker. Hij bevat teatree (met zuiverende werking) en dankzij de matterende Ghassoul klei blijf je tot wel 24u lang shine proof. Een lange werkdag overleefde hij bij mij zeker en de finish is lekker zacht op je huid en ultra mat. Afpoederen is bijna niet nodig. The Body Shop zou The Body Shop zijn als er aan dit nieuwe goedje geen goed doel hing: bij elke aankoop help je mee een bio-brug herstellen tussen twee nationale parken in India. (13 euro – 30 ml)

tbs03

Ook de foundation brush van TBS is een nieuwe favoriet: de zachte haren brengen het goedje gelijkmatig en streepvrij aan! Met ronde bewegingen buff je het product op je gezicht en brengt het mooi en egaal aan in een dun laagje (dat zeker op te bouwen is).

tbs04

Misschien wel mijn favoriet uit het nieuwe gamma: de Drops of Glow. Een vloeibare highlighter die je over je make-up of gewoon zo aanbrengt op je gezicht. Je kan ook enkele druppels toevoegen aan je foundation voor een extra dewy finish! In de zomer gebruik ik echt graag highlighter en dan is dit lief roze kleurtje perfect. De substantie is dun, maar ook weer goed op te bouwen tot het gewenste effect. Aanbrengen doe ik deppend met mijn vingertoppen. (Illuminating Drops of Glow – 16 euro (15ml))

tbs05

Ook de Instamatte is een multi-functioneel product. Deze ultra matterende gel kan je aanbrengen op shiny plekjes op je gelaat of je maakt er elke lipstick instant mat mee, zoals ik hierboven deed (links met Instamatte – Rechts zonder). Matte lipsticks en creams zijn mijn fave, dus dan is dit goedje echt heel handig. De substantie is ZO zacht, I love it! (Instamatte 15 euro – 10 ml)

tbs06
Voor de laatste stap in je make-up routine is er de nieuwe Aloe Vera setting spray. Lekker verfrissend je make-up is meteen gefixeerd. De setting spray hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je make-up mooi op z’n plaats blijft. Hij verstuift fijn en droogt snel op. (11 euro – 60 ml).

Wat is jullie nieuwe favoriet van The Body Shop?

8 thoughts on “Nieuwe make-upjes bij The Body Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *