The Body Shop Tea Tree Night Mask

teatree01

Tea Tree producten zijn tijdens mijn jeugd echte life savers geweest: de zuiverende en helende werking voor mijn tiener probleem huid waren ideaal.

teatree03

Mijn huid is ondertussen eigenlijk pretty much perfect met weinig onzuiverheden, maar toch gebruik ik tea tree nog zeer graag. De kruidige geur roept ook herinneringen op en vind ik persoonlijk heerlijk! Ook dit nacht maskertje heeft de typische geur. De textuur is jelly maar smeert wel goed uit eens op je huid aangebracht. Ook werkt het masker verkoelend (je kan het masker eventueel ook eventjes in de koelkast zetten voor een extra verkoelend effect)!

teatree02

De jelly textuur houdt je huid ‘s nachts goed gehydrateerd zonder het vettig te maken en daar hou ik van. Geen rijke nachtcremes voor mijn por favor. Deze verkwikkende textuur is ideaal. Ook mijn lichte roodheden zijn verdwenen ‘s morgens en mijn huid voelt zacht aan!

Je vindt het Tea Tree night masker nu in het Tea Tree gamma van The Body Shop voor 14 euro (75 ml)

8 thoughts on “The Body Shop Tea Tree Night Mask

  1. Lijkt me een fijn product! Met dit soort dingen heb ik normaal altijd dat het vettig wordt, dus het is handig dat dat bij dit product niet het geval is.

  2. oh deze lijkt me fijn! Ik heb sinds de bevallingen een onrustige huid en helemaal nu ik aan het ontgiften ben. 5 weken geen alcohol komt er toch een beetje via de poriën uit ; -) Ik ga deze halen Van van Tea Tree!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *