Shiseido Eye Collection 2017

shisei04

Heel wat nieuws op make-up vlak bij Shiseido: nieuwe volume mascara’s, paperlight oogschaduws, prachtige eyeliners & een handige eyeliner brush. Ik testte alvast alles voor jullie uit!

shisei01

Ik mocht twee paperlight cream oogschaduws ontvangen in licht grijs en roze, waarvan die laatste trouwens ook perfect te gebruiken is als blush. De textuur is zacht maar niet vettig. De pigmentatie is ook goed, maar transparant voor een licht en natuurlijk effect op je oogleden. Bovendien is zijn ze ook goed op te bouwen mocht je een intensere kleur willen.

shisei05

Naar de eyeliners was ik het meest benieuwd: ik ben een echte wing-girl en gebruik het dus elke dag. Normaal gezien kies ik voor een stift exemplaar, maar voor deze twee Inkstroke Eyeliners maak ik graag een uitzondering. Het bijgeleverde borsteltje is prima, maar de Inkstroke Eyeliner Brush die apart te verkrijgen is, werkt nog een stukje beter. Ik testte een prachtige donker (warme) paarse kleur (Nasubi Purple) & een zwarte (Shikkoku Black) uit. De liners blijven de hele dag goed zitten (waterproof zijn ze ook) en zijn met 1 stroke ook diep gepigmenteerd. De Inkstroke Eyeliners zijn er in 6 intense kleuren.

shisei03

shisei02

Ook de Full Lash Multi-Dimension Mascaras vallen goed in de smaak: ik hou van het kleine, maar flexibele (echte) borsteltje. De mascara brengt licht aan en is gemakkelijk op te bouwen tot een mooi resultaat. De mascaras scheiden de wimpers goed en met het buigzame borsteltje komt je tot aan alle wimpers. Je krijgt volume en toch ook wel wat extra lengte. Er is een waterproof en non-waterproof variant beschikbaar.

sheis06

Mijn favoriet? Toch wel de eyeliners. Ik ben grootste fan van de Nasubi Purple variant omdat die je ooglook net wat zachter maakt. Je vind Shiseido bij de betere parfumerie. (Full Lash Multi-Dimension Mascara: 31 euro, Inkstroke Eyeliner: 29 euro, Inkstroke Eyeliner Brush: 28 euro, Paperlight Cream Eye Color: 29 euro)

One thought on “Shiseido Eye Collection 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *